• Geen producten in je winkelmand.

Persoonlijke Ontwikkeling

Website optimaliseren

Alles wat je op je website plaatst, kan ervoor zorgen dat mensen wel of niet iets van jou kopen. Zo kom je in deze cursus te weten wat je kunt doen met de teksten op je website om het aantrekkelijker te maken voor jouw klanten en wat voor psychologisch effect een achtergrondfoto kan hebben.

Fotografie voor Beginners & Fotomarketing

In deze online cursus digitale fotografie vind je veel tips die je kunnen helpen om mooie plaatjes te maken van dat ene fantastische moment of die prachtige vakantieplek.

Leer bloggen in 30 minuten

In leer bloggen in 30 minuten wordt je uitgelegd hoe jij een blog voor je bedrijf kan opzetten. In het eerste filmpje wordt er gekeken de definitie van bloggen. Ook wordt het verschil benoemd tussen het bloggen van vroeger en het hedendaagse bloggen. 

Zapier voor beginners

Zapier voor beginners Duur: 1 uur Vorm: 20 video’s 1 – Overzicht en Prijzen 2 – Navigeren door de interface …

Zapier voor gevorderden

Zapier is een tool waarmee u repetitieve taken tussen twee of meer apps kunt automatiseren zonder dat u hoeft te coderen. Wanneer een evenement plaatsvindt in de ene app, kan Zapier een andere app vertellen om een bepaalde actie uit te voeren.

Livestreamen

Livestreamen Duur: 1 uur 15 minuten 01 Begin vandaag met livestreamen 02 Probeer vandaag nog te livestreamen 03 Vind een …
© Interplein Academy