• Geen producten in je winkelmand.

Je kunt van deze cursus alle of een deel van de technieken gebruiken om te beginnen met het krijgen van …

99.00
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

127

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid
Je kunt van deze cursus alle of een deel van de technieken gebruiken om te beginnen met het krijgen van rendement. Bepaal een strategie, voer het uit, begin met het krijgen resultaten en leer nieuwe vaardigheden.
Module 1: High Quality Facebook Marketing Guide Facebook marketing ebook is een uniek en volledig bijgewerkt 70 + pagina’s tellende opleidingsgids. Het is up-to-date, informatief en bevat de meest nuttige, “cutting edge” informatie. Alsmede voorbeelden en resultaten op het gebied van Facebook marketing in de praktijk. De PDF gids staat vol met foto’s en voorbeelden om je te helpen het onderwerp sneller onder de knie te krijgen. Wat is inbegrepen? De nieuwste en meest up-to-date informatie over Facebook marketing met onderwerpen als brug marketing, donkere post, re-targeting etc. 100% PLR zal worden gegeven in tekst, PDF en Word-formaat, zodat je het kunt bewerken zoals jij dat wilt. Professioneel en prachtig opgemaakt met veel afbeeldingen. Je zult waarschijnlijk onmiddellijk resultaten zien nadat je zelf bent begonnen met het implementeren van de informatie. Hier is een voorproefje van wat er in de Facebook Marketing Training Guide … Zoals je kunt zien, de training gids is een high-end rapport vol met nuttige aanwijzingen, uitstekend advies en up-to-date information. Als je dit toepast op het juiste publiek, zullen ze niet alleen kopen maar ook zeer tevreden zijn en dus een geweldige bron zijn voor online succes … Module 2: Cheat Sheet De cheat sheet is een uitstekend hulpmiddel voor je klanten. Het is eenvoudig en effectief en deelt elk aspect van de opleiding voor hen in gemakkelijk uitvoerbare stappen. Dit zal hen in staat stellen om zich het proces snel eigen te maken en er dus voor zorgen je klanten tevreden te houden. Module 3: Mind Map Deze Mind Map schetst alles wat je klanten zullen moeten leren tijdens de training. Het laat alle te doorlopen stappen zien en maakt het makkelijk om elk onderdeel goed te kunnen volgen Deel 2 – video cursus (inbegrepen in dit pakket)
De snelste weg om een Facebook Marketing expert te worden met Magnetic Facebook Marketing Video Course … Facebook is de nummer één op het gebied van social media en nummer twee meest bezochte website in de wereld. Facebook kan de belangrijkste troef zijn voor marketeers mits toegepast op de juiste manier. Je kunt van deze cursus alle of een deel van de technieken gebruiken om te beginnen met het krijgen van de rendement. Bepaal een strategie, voer het uit, begin met het krijgen resultaten en leer nieuwe vaardigheden. Meer info: http://www.imnl.nl/shop/facebook-magnetic-hacks-and-tricks/

Onze andere cursussen

Cursus inhoud

    • Cursus Facebook Magnetic :Hacks and tricks 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy - CONTACT | DISCLAIMER | SITEMAP