• Geen producten in je winkelmand.

In deze videocursus vind je alle informatie die je nodig hebt om een gedisciplineerd, zelfbewust en gemotiveerd persoon te worden!

79.00
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

27

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid

Hoe word ik effectiever?

Er is niets belangrijker dan jezelf begrijpen en je energie te kunnen stoppen in waar het het meest nodig is, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Dat leer je in deze videocursus!

In deze videocursus leer je hoe je je angsten kunt overwinnen en persoonlijk meesterschap kunt krijgen over je eigen geest. Hoewel je niet wordt geboren met discipline en wilskracht, zijn dit wel eigenschappen die je gedurende je leven kunt ontwikkelen. Deze cursus kan je dat duwtje in de rug geven die je nodig hebt. Je leert wat je moet doen om minder chaotisch te zijn in je hoofd, hoe je de wet van aantrekkingskracht kunt gebruiken om een effectiever persoon te worden en hoe je jezelf gewoontes aan kunt leren die je helpen om controle te krijgen over je eigen gedachten.

Wat is het geheim van goede bedrijfsleiders? Wat is het verschil tussen emotionele intelligentie en mentale kracht? En hoe kun jij dit in jouw leven toepassen? Deze onderwerpen zullen allemaal aan bod komen in de cursus. Je gaat je bezighouden met de dingen in je hoofd die eigenlijk overbodig zijn en te veel ruimte innemen. Ruimte voor belangrijkere dingen die je naar je doel brengen.

Veel mensen weten wel dat ze iets in hun leefstijl aan moeten passen, maar ze weten niet goed wat. In deze videocursus vind je alle informatie die je nodig hebt om een gedisciplineerd, zelfbewust en gemotiveerd persoon te worden!

Cursus inhoud

  • Beheers Je Geest (Master Your Mind) 00:00:00
  • Geestkrachtbeheersing e-book en video 00:00:00
  • Hoe krijg ik de macht over mijn eigen leven? 00:00:00
  • Hoe krijg ik meer vrijheid – Ebooks 00:00:00
  • Master Your Mind 02:00:00
  • Effectieve Communicatie 00:00:00
  • Certificaat van Deelname aanvragen 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy