• Geen producten in je winkelmand.

Het hebben van een verslaving betekent dat je van een gewoonte afhankelijk bent. Dit kan variëren van het opsteken van …

79.00
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

40

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid
Het hebben van een verslaving betekent dat je van een gewoonte afhankelijk bent. Dit kan variëren van het opsteken van een sigaret na het ontbijt, tot het nuttigen van een bak chips tijdens het televisie kijken. Wat je verslaving ook is, de belangrijkste vraag is: hoe ga je er mee om en hoe kom je er van af?
Yound beautiful woman in depression, drinking alcohol   Een verslaving kan ook wel een automatisme worden genoemd. Hiermee wordt bedoeld dat het is aangeleerd en dus ook weer kan worden afgeleerd. Het afleren van een verslaving is echter niet altijd even makkelijk. Het automatisme kan inmiddels zo ingesleten zijn dat het gedrag van een persoon hier volledig op gericht is. Dit houdt bijvoorbeeld in dat een persoon direct naar een bakje chips grijpt tijdens het televisie kijken, puur omdat hij/zij gewend is dit te doen in een dergelijke situatie. Deze cursussen geven je tips om de automatische gedachten uit te schakelen en tips om specifiek van een rook- of eetverslaving af te komen. De cursus Unplug  (Engels)  gaat vooral over verslaving aan je mobiel.

Onze andere cursussen

Cursus inhoud

    • Unplug – Social Media Verslaving 00:00:00
    • Cursus Verslavingen 00:00:00
    • Cursus Verslavingen 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy - CONTACT | DISCLAIMER | SITEMAP